A ‘forever’ house nestled in Mayfair. The clients having found this property then built a bespoke team around Ilse Crawford comprising of architect, engineers and Alexander Maltby Ltd.

Extensive civil engineering created a lateral extension to the lower ground floor,now a cavenous kitchen,dining and family room, plus a garage that also houses the utility room and plant room below. The remaining building was extensively refurbished to create an effortless combination of bohemia and sleek finishing. Huge hand marquetred doors tower over vast rooms centred on the original renovated stone cantilevered staircase.

The clients’ desire to have a home built and designed with a view for them to be there forever has been skilfully achieved,through innovative and considered project management, and as your enter the house you feel like you have arrived and never want to leave