A transformation of a Grade II listed building into a black and white home for a vibrant family using every space available. Black polished stairs link white landings connected through high lacquer doors to gleaming polished livings rooms of corian surfaces, resin floors and minimal cupboards revealing racks of AV equipment, tropical fish tanks and rows upon rows of neatly hung clothes.

The lasting effect is of clean lines, razor sharp finishes and colour splashed against the regimented black and white finishes. A house catering for all the family needs which required a rear closet wing extension and double rear extension to allow all the view lines to disappear out across the ground floor into the long gardens overlooking the square. One of our toughest projects with so many materials being made to look as though they have always sat alongside each other with no margin for error.