A rather un-possessing top floor flat was transformed for the owners into a one off Penthouse. Framelss glass cube conservatories have been introduced to the master bathroom, master bedroom, and dining area to allow light to pour into the principal rooms and for the 2 decked garden terraces to feel as though they are part of the apartment.

An extremely difficult project where use of cranes and much labour has achieved what all set out to do. The clients can now enjoy uninterrupted views of Bloomsbury and central London while maintaining a feeling of security. Glass walls line an internal study with an oak carriage less stairs running past to take you up to the main bedroom suite. The apartment is wired throughout for sound and usability with plasma screens appearing from behind pictures and curtains being drawn at the flick of a switch. An intensive refurbishment that showcased our extremely high levels of service for our clients.